Η εταιρεία μας

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας.

Η Sky4u properties αποτελεί μια εταιρεία στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας VICTORY ασφαλιστικοί πράκτορες & συντονιστές ασφαλιστικών πρακτόρων ΙΚΕ και της AL –MET εταιρεία που ασχολείται 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά με αλουμίνιο  και μέταλλο.

Η εταιρεία μας Sky4u properties έχει επιλέξει κοντά της  εξειδικευμένους επαγγελματίες  με πολυετή εμπειρία στις μεσιτείες ακινήτων καθώς και στις ανακαινίσεις αυτών. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών και υπηρεσιών για το σπίτι αλλά και για την επιχείρηση.

Οι κυρίες δραστηριότητες της εταιρείας είναι :

  • Διαμεσολάβηση πωλήσεων επιλεγμένων ακινήτων.
  • Εξεύρεση επιθυμητών ακινήτων με σκοπό την αγορά τους από την εταιρεία μας και την επενδυτική τους αξιοποίηση .
  • Ανακαίνιση ακινήτων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών .
  • Υπηρεσίες διαχείρισης & συντήρησης επιλεγμένων ακινήτων.

Φιλοσοφία μας.

Στην προσπάθεια μας για συνεχόμενη γνώση και εξέλιξη  στην σύγχρονη αγορά σεβόμενοι τις δικές σας ανάγκες, βρίσκεται δίπλα μας μια επιλεγμένη ομάδα αξιόλογων συνεργατών διαφόρων εξειδικεύσεων. Καθόλα ικανοί αρχιτέκτονες, κατασκευαστές αλουμίνιου , συστημάτων συναγερμού , τοποθέτησης γυψοσανίδων , μονώσεων , διακοσμητές, υδραυλικοί, ξυλουργοί, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες πέτρας, είναι έτοιμοι να αναλάβουν από το πιο απλό μερεμέτι στο σπίτι, μέχρι την πιο πολύπλοκη και ολοκληρωμένη ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου.  Κύριος γνώμονας μας η συνέπεια και το καλύτερο αποτέλεσμα βάση των αναγκών και επιθυμιών σας.

Με περισσότερα από 45 χρόνια πείρας, συνεχίζοντας και αναπτύσσοντας το έργο και την εταιρεία που παραλάβαμε από τις οικογένειές μας, εξελίσσουμε συνέχεια την τεχνογνωσία μας για να προσφέρουμε με αξιοπιστία άριστα ποιοτικά αποτελέσματα. Κάθε έργο για μας ,εκφράζει την  αγάπη μας για δημιουργία και συνοδεύεται από ποιοτικό έλεγχο από την αρχή του έως την ολοκλήρωση και παράδοση αυτού.

Κύριος γνώμονας της συνεργασίας μας είναι η συνέπεια, η αξιοπιστία και τα καλύτερα αποτελέσματα βάσει των δικών σας επιθυμιών και αναγκών!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 604Γ,
ΤΚ: 16777, Αθήνα
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3000 456
Email: info@sky4u.gr
Πλοηγηθείτε στην έδρα μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ