ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Εσείς αποφασίζετε τι θέλετε & εμείς κάνουμε πραγματικότητα τις ιδέες σας!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση, την επισκευή, τη διαμόρφωση ή την ολοκληρωμένη δόμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Τα πέντε βήματα μιας ανακαίνισης από την εταιρεία μας

1.

Συνάντηση με τον εμπορικό μας εκπρόσωπο και τον μηχανικό της εταιρείας , για την καταγραφή των αναγκών σας και την αξιολόγηση της κατάστασης του ακινήτου.

2.

Παρουσίαση κοστολογημένης πρότασης του έργου , με αρχιτεκτονικές προτάσεις.

3.

Εφόσον ο πελάτης είναι θετικός στην συνεργασία , επιλογή υλικών και λεπτομερής σχεδιασμός του χώρου μέσω τρισδιάστατων φωτορεαλιστικών απεικονίσεων.

4.

Κατασκευή του έργου βάση σχεδίου ,  με επιβλέπων μηχανικό από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

 

5.

Παράδοση του έργου σε συμφωνημένο χρόνο και με εγγύηση κατασκευής.

Κατασκευές Αλουμινίου

Συστήματα συναγερμού & ασφαλείας

Τοποθέτηση Γυψοσανίδων

Μονώσεις / θερμομόνωση / στεγανοποίηση 

Αρχιτεκτονικές Μελέτες

Διακοσμήσεις Χώρων

Ελαιοχρωματισμοί

Ξύλινα πατώματα, συντήρηση & τοποθέτηση

Υδραυλικές Εργασίες

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Κατασκευή Επιγραφών

Κατασκευή Τζακιού

Τοποθέτηση ταπετσαρίας

Τοποθέτηση κεραμιδιών

Τοποθέτηση Πλακιδίων & Τεχνίτες Πέτρας

Ασφαλτικές εργασίες

Κατασκευές Αλουμινίου

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή συρόμενων κουφωμάτων αλουμινίου, επάλληλων ή ανοιγομενων από διατομές βαρέως τύπου με διπλά τζάμια και σήτα (τζάμι-σήτα-παντζούρι)...
Για την κατασκευή των κουφωμάτων αλουμινίου και άλλων έργων, χρησιμοποιούμε προϊόντα της βιομηχανίας αλουμινίου επώνυμων εργοστασίων που συνεργαζόμαστε ή της επιλογής σας. Η κατασκευή των προϊόντων πραγματοποιείται με τα πλέον κατάλληλα μηχανήματα, όπως σύγχρονα πριόνια κοπής αλουμινίου, ειδικές πρέσες αέρος, γωνιάστρα και ότι άλλο απαιτείται για την καλύτερη συνδεσμολογία των κατασκευών, καθώς επίσης και ότι πιο εξειδικευμένο και σύγχρονο υπάρχει στην αγορά σε ότι αφορά περιφερειακά εργαλεία, τα οποία είναι απαραίτητα για την σωστή τοποθέτηση.

Συστήματα συναγερμού & ασφαλείας

Το σημαντικότερο βήμα στην εξασφάλιση της προστασίας της περιουσίας σας είναι η πρόληψη. Για το λόγο αυτό, η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού που εγγυάται πιστοποιημένα την καλή και πλήρη λειτουργία του, αποτελεί προϋπόθεση για την ασφάλειά σας. Τα συστήματα συναγερμού που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Τοποθέτηση Γυψοσανίδων

H Sky4U Properties αναλαμβάνει γύψινες κατασκευές ή εργασίες που αφορούν γυψοσανίδες, ψευδοροφές, χωρίσματα εσωτερικών χώρων, ειδικές κατασκευές και άλλες γύψινες κατασκευές. Τα υλικά που επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε σε κάθε περίπτωση είναι κορυφαίας ποιότητας στο χρόνο και...
την αντοχή της κατασκευής που θα μας ζητήσετε. Μπορείτε να διαλέξετε το σχέδιο που επιθυμείτε μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές μας ή ακόμα και να περιγράψετε και να σας κατασκευάσουμε το σχέδιο που σας αρέσει.

Μονώσεις / θερμομόνωση / στεγανοποίηση

Αναλαμβάνουμε την θωράκιση κάθε είδους κτιρίου από το κρύο, τη ζέστη και την υγρασία. Θερμομονώνουμε και στεγανοποιούμε προστατεύοντας σας από νερά, υγρασία, βροχή και χιόνι, τοποθετώντας άριστα και πιστοποιημένα υλικα. Ετσι επιτυγχάνουμε να διατηρήσετε την θερμοκρασία του κτηρίου ή της μονοκατοικίας σας στα φυσιολογικά επίπεδα καθώς και το ακίνητό σας χωρίς φθορές και ζημιές.

Αρχιτεκτονικές Μελέτες

Η εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης αποβλέπει στην επίλυση προβλημάτων εξυπηρέτησης και έκφρασης των ανθρωπίνων αναγκών στο χώρο. Αφορά τη γενική μελέτη των κτιριακών έργων ως ενιαίες κατασκευές στο χώρο, καθώς και ειδικότερες μελέτες όπως διαρρυθμίσεις , διαμορφώσεις...
υπαίθριων χώρων, μελέτη ειδικών κτηριοδομικών θεμάτων, μελέτη εφαρμογής. Κατά την εκπόνηση των αρχιτεκτονικών μελετών λαμβάνονται υπόψη όλοι οι κανονισμοί που ισχύουν για τα κτιριακά έργα και τις επιμέρους εγκαταστάσεις. Η Sky4U Properties σχεδιάζει αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες κάθε χρήσης και κάθε φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος. Με την διατήρηση των ανθρώπινων ποιοτήτων στην μορφολογία, την κλίμακα και τα υλικά, τα κτήρια επιτυγχάνουν την φιλική τους ένταξη στο άμεσο και ευρύτερο περιβάλλον. Οι μηχανικοί της Sky4U Properties θεωρώντας την αρχιτεκτονική μελέτη ως το πιο ουσιαστικό στάδιο στην διαμόρφωση του χώρου καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν στις παραπάνω απαιτήσεις, ικανοποιώντας παράλληλα τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών καθώς και την μοναδικότητα της κάθε κατασκευής.

Διακοσμήσεις Χώρων

H Sky4U Properties βάζει από την αρχή στην ανακαίνιση σπιτιού, τη μεγάλη αγάπη για την κατασκευή, το μεράκι για τη δουλειά και την εξειδίκευση από την αρχή ως το τέλος. Είμαστε πάντα πιστοί στο οικονομικό σας πλάνο και μαζί για κάθε λεπτομέρεια, ως την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του...
διαμερίσματος. Με την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μηχανικών, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και τεχνιτών προτείνουμε  λύσεις και εμπνευσμένες ιδέες , του νέου σας ανακαινισμένου διαμερίσματος. Ζητήστε μας αναλυτική και λεπτομερή προσφορά, ώστε να σας προτείνουμε τις πιο ποιοτικές και οικονομικές λύσεις ανακαίνισης χώρου, με βάση τις ανάγκες του χώρου και της οικογένειάς σας. Γιατί το δικό σας σπίτι από τη στιγμή που αναλάβουμε την ανακαίνισή του, γίνεται…σπίτι μας!

Ελαιοχρωματισμοί

Αναλαμβάνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμών τεχνοτροπιών καθώς και απλών φρεσκαρισμάτων. Ελαιοχρωματισμούς σε οικοδομές,διαμερίσματα, γραφεία, πολυκατοικίες, προσόψεις κτιρίων, ξενοδοχεία, καταστήματα, εξοχικές κατοικίες, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε κάγκελα, κουφώματα...
Όλες μας οι εργασίες εκτελούνται με συνέπεια και ταχύτητα, ώστε να σας παραδώσουμε έναν χώρο που να ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική σας. Τα χρώματά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμα και αποτελούν εγγύηση για μια σωστή εργασία,
Η επιλογή των χρωμάτων είναι πολύ σημαντική και είναι πάντα αποκλειστικά της αρεσκείας σας. Το κάθε χρώμα, παίζει τον ρόλο του στην ψυχολογία αυτών που ζουν και κινούνται στον χώρο και για αυτό τον λόγο είμαστε διατεθειμένοι να σας περάσουμε πρώτα τα δείγματα της επιλογής σας για να επιλέξετε το τελικό χρώμα πιο εύκολα.

Ξύλινα πατώματα, συντήρηση & τοποθέτηση

Η επιχείρηση ειδικεύεται στην συντήρηση και τοποθέτηση πατωμάτων. Τοποθετούμε και επισκευάζουμε ξύλινα δάπεδα εσωτερικών χώρων καθώς και εξωτερικών / deck με συνέπεια και προσιτές τιμές. Τα υλικά μας είναι υψηλής ποιότητας όπως και το προσωπικό μας άρτια καταρτισμένο στην εξιδικευμένη διαδικασία συντήρησης και τοποθέτησης δαπέδων.

Υδραυλικές Εργασίες

Η Sky4U Properties και οι συνεργάτες της με υπευθυνότητα και σεβασμό αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες ύδρευσης και θέρμανσης, με στόχο την ποιοτική δουλειά, τις χαμηλές τιμές και τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη μας, οι καλές τιμές είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας μας.

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

H Sky4U Properties αναλαμβάνει έχοντας γνώση και εμπειρία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρολογικών εργασιών. Οι ηλεκτρολογικές εργασίες που αναλαμβάνουμε μπορεί να είναι γενικές ή επιμέρους σε χώρους κατοίκων και επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα. Σαν στόχο έχουμε να πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα λειτουργικές και ασφαλείς ηλεκτρολογικές εργασίες με υλικά άριστης ποιότητας.

Κατασκευή Επιγραφών

Στις άνετες εγκαταστάσεις μας με πληθώρα τεχνολογικού εξοπλισμού (laser, router, printer inject, laminator, θερμοδιαμορφωτές, κ.λ.π) έχουμε δημιουργήσει κάθετη μονάδα υλοποίησης οποιασδήποτε διαφημιστικής κατασκευής. Η τεχνογνωσία και το μεράκι για τις κατασκευές μας είναι ο...
συνδιασμός της επιτυχίας από τη μικρότερη επιγραφή σήμανσης έως τα μεγάλα έργα προδιαγραφών. Άριστη εξυπηρέτηση και service σε ένα φιλικό περιβάλλον συνεργατών που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα επάνω στη διαφημιστική σας προβολή.ν μοναδικότητα της κάθε κατασκευής.

Κατασκευή Τζακιού

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή τζακιού στον χώρο σας. Για την κατασκευή του κάθε τζακιού, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επιλογή του χώρου που θα το κατασκευάσουμε, καθώς το τζάκι είναι ένα κομμάτι του σπιτιού, που δύσκολα μπορεί ν’ αλλάξει. Αναφερόμαστε σε χτιστό τζάκι, το οποίο...
διαθέτει ανοιχτή εστία. Το τζάκι σχεδιάζετε στον χώρο που διαθέτετε και κατασκευάζεται από συνεργείο της εταιρείας μας. Μπορεί να είναι γωνιακό ή παραλληλόγραμμο. Στόχος μας να είναι της αρεσκείας σας και να αποτελεί ένα σημείο του σπιτιού που θα δίνει μια αίσθηση ζεστασιάς στην οικογένεια, η οποία θα συγκεντρώνεται γύρω του.

Τοποθέτηση Ταπετσαρίας

Mεταμορφώστε το σπίτι ή το γραφείο σας με ταπετσαρίες τοίχου. Αποκτήστε ταπετσαρίες τοίχου με το στυλ διακόσμησης που εσείς θέλετε! Βρείτε ένα μοναδικό στυλ διακόσμησης που θα ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας! Μεταμορφώστε ένα βαρετό δωμάτιο σε ένα ευχάριστο χώρο με μια ταπετσαρία...
τοίχου στο σαλόνι σας. Συνδιάστε κάθε στυλ, σύγχρονο με παραδοσιακό, κλασικό με μοντέρνο. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη δική σας εικόνα για ένα χώρο μοναδικό για εσάς!

Τοποθέτηση Κεραμιδιών

Η κεραμοσκεπή αποτελεί μια πανέμορφη αρχιτεκτονική πρόταση προσφέροντάς μας ιδιαίτερα πλεονεκτήματα. Με τους έμπειρους συνεργάτες μας εγγυώμαστε σωστή τοποθέτηση κεραμιδιών μιας ευρείας γκάμας από κεραμικά, πλαστικά ή και τσιμεντένια κεραμίδια. Η σωστή κατασκευή και τοποθέτηση των κεραμιδιών είναι το Α και το Ω εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα για πολλά χρόνια.

Τοποθέτηση Πλακιδίων & Τεχνίτες Πέτρας

H Sky4U Properties αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων, την τοποθέτηση μαρμάρων, επίσης την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων. Η διάταξη των πλακιδίων καθώς και η επιλογή των αρμών γίνεται πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις σας. Στις βεράντες δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ρύσης προς τα...
σημεία των υδρορροών για την πλήρη αποστράγγισή τους. Τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα εργαλεία κοπής για την τοποθέτηση και των πιο σκληρών γρανιτών. Μπορούμε να σας φτιάξουμε σχέδια στην μπανιέρα, ντουζιέρα επενδεδυμένη με πλακάκια, χτιστό νιπτήρα, χωνευτό καθρέφτη με κορνίζα από πλακάκια, ή ότι άλλο επιθυμείτε, υπεύθυνα και σωστά.

Ασφαλτικές Εργασίες

Αναλαμβάνουμε την ασφαλτόστρωση του χώρου σας σε όλα τα στάδια που πιθανόν θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση του έργου. Από τις χωματουργικές εργασίες, τη διάστρωση 3Α, τη διάστρωση ασφαλτοτάπητα (όλων των τύπων).Διαθέτουμε όλα τα μηχανήματα ( μικρού και μεγάλου όγκου ) και έμπειρο προσωπικό ,για την άρτια εκτέλεση, των έργων που αναλαμβάνουμε.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

2 + 14 =